Devil’s Trail op zondag 14 oktober in Drunen

Foto: Devil's Trail

Inschrijvingen zijn inmiddels gestart! Durf jij de uitdaging aan?

Op zondag 14 oktober organiseert atletiekvereniging Dak de jubileum editie van de Devil’s trail in het fantastisch natuurgebied nabij Drunen. De Devil’s trail is een uitdagende tocht door het natuurgebied van de Loonse en Drunense duinen. Trailrunnen is ‘off road hardlopen’ door de natuur,over smalle paadjes (trails) en natuurlijke hindernissen zoals zandheuvels en bergen .De arme,droge en zanderige stuifzanden van de Loonse en Drunense duinen zijn een ideale locatie voor zo’n prachtige en uitdagende trail. Deelname aan de Devil’s trail is een beleving, het wordt een tocht door een afwisselend landschap met en rijke variëteit aan natuur,bos,heuvels en heide. De volledig onverharde route is uitgezet door de ervaren trailpionier Jan Struycken. Steeds meer hardlopers zoeken deze uitdaging op, een ideale manier om anders te trainen en meer op gevoel te lopen.

Vorig jaar liepen 1000 enthousiaste hardlopers mee, dit jaar kun je meedoen aan drie afstanden: 11 kilometer, 22 kilometer en de helse trail van 33 kilometer! inschrijven via www.devilstrail.nl

Er wordt gestart vanaf Manege D’n Dries (Duinweg 65, 5151 RK Drunen). Parkeren is mogelijk op het weiland achter de manege.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen