Shirtsponsoring JAWS voor Nieuwkuijk JO11-2

Foto: RKVV Nieuwkuijk

Afgelopen zaterdag kreeg de JO11-2 van vv Nieuwkuijk nieuwe shirts van JAWS. Dit is een technisch intermediair bedrijf uit Nieuwkuijk.

Uit handen van accountmanager Koen Wissing kreeg Jori van Korven, jeugdcommissielid vv Nieuwkuijk, de shirts uitgereikt. Als dank kreeg Koen een bos bloemen hiervoor van Jori. Deze bos ging gelijk door naar zijn dochtertje. Ook kreeg iedere speler een tasje om de voetbalschoenen in te doen van JAWS.

Met deze mooie gift staat de JO11-2 er weer jaren mooi op waarvoor nogmaals dank!

Wie is JAWS
JAWS is als technisch intermediair dé partner in techniek voor opdrachtgevers en werkzoekenden. In januari 2015 zijn ze gestart met een vestiging in Terborg (Achterhoek – Gelderland) en sinds juni 2017 zijn ze ook gevestigd in Nieuwkuijk (Noord-Brabant).

JAWS is onderdeel van de Kaak Group en is preferred supplier van alle Kaak Group ondernemingen. De Kaak Group levert (wereldwijd) turn-key projecten in de industriële bakkerij-industrie. Als partner van alle Kaak Group ondernemingen spreekt JAWS dezelfde taal en weten zij voor alle lagen in de organisatie de juiste kandidaten te selecteren.

JAWS werkt samen met een Payroll & Backoffice specialist die is aangesloten bij ABU / NBBU. Door deze samenwerking zijn de opdrachtgevers verzekerd dat JAWS werkt volgens de voorgeschreven richtlijnen en is het  mogelijk om een nog hogere service en dienstverlening te kunnen garanderen voor de kandidaten en opdrachtgevers.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen