Kermis Vlijmen weer op het Plein

Foto: Pixabay

Van 28 september t/m 2 oktober is er weer kermis in het centrum van Vlijmen. Zoals vanouds vindt de kermis  weer plaats op het Plein in Vlijmen.

Parkeren Het Plein is daarom vanaf woensdag 26 september 18.00 uur tot en met woensdag 3 oktober 13.00 uur niet beschikbaar voor parkeren. U kunt tijdens de kermis nog wel parkeren op het parkeerterrein aan de Monseigneur van Kesselstraat.

Omleiding Door de nieuwe inrichting van het Plein kunnen niet alle attracties meer op het Plein terecht. Vanaf dit jaar is daarom ook de Akkerstraat aangewezen als kermisterrein. De Akkerstraat is afgesloten tussen de rotonde aan de Akker en de Monseigneur van Kesselstraat (ingang parkeerterrein) van donderdag 27 september 18.00 uur tot en met woensdag 3 oktober 06.00 uur. In deze periode is het ook verboden te parkeren aan de Achterstraat (gedeelte Akkerstraat – Karrestraat aan de noordzijde) en de Karrestraat (beide zijden).

Een omleidingsroute wordt ingesteld via de Akker, de Wolput, Groen van Prinstererlaan en de Van Leeuwenhoeklaan. Volg hiervoor de gele tijdelijke bewegwijzering.

Bron: Gemeente Heusden

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen