DMP Heusden stelt vragen over de verkeersveiligheid kruispunt Wolput en Looiersteeg/Burg Zwaansweg Vlijmen

Foto: DMP Heusden

Op de hoek van de Wolput en de Looiersteeg in Vlijmen verrijzen schitterende nieuwe woningen. DMP Heusden is erg blij met het initiatief van de ondernemer om nieuwe woningen op dit terrein te ontwikkelen.

Medewerking staat dan ook voor DMP absoluut niet ter discussie. Wel is het zo dat DMP zorgen heeft over de verkeersveiligheid ten gevolge van de aan te leggen parkeerplaatsen. Namelijk aan de Wolput, dicht op de hoek Looiersteeg, ter plaatse van een verkeersgeleider en een rolstoeloversteekplaats. DMP heeft daarom vragen gesteld aan het college.

Het kruispunt Wolput met de Looiersteeg/ Burgemeester Zwaansweg is druk en wordt veel gebruikt door (fiets)verkeer vanuit noordelijke richting naar de sporthal, zwembad en bibliotheek. Veel kinderen, al dan niet met hun ouders of schoolklas, steken hier het kruispunt over. Tot op heden had men hier altijd vrij zicht, hetgeen straks door geparkeerde auto’s of bestelbussen kan worden ontnomen. DMP heeft zorgen over de verkeersveiligheid op dit kruispunt en heeft daarom vragen gesteld aan het college.

Lees hier de vragen inzake de verkeersveiligheid kruispunt Wolput – Looiersteeg/Burg Zwaansweg in Vlijmen.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen