NDZW en VV Haarsteeg gaan samenwerken

Foto: Haarsteeg NDZW

Het is officieel: Korfbalvereniging NDZW verhuist van hun huidige locatie naar het sportpark van VV Haarsteeg aan de Priemsteeg. Maandag 5 november hebben beide verenigingen de handtekeningen onder een nieuw samenwerkingsverband gezet.

De komende weken brengt NDZW hun spullen onder bij VV Haarsteeg en vanaf eind maart gaan zij trainen en wedstrijden spelen op hun nieuwe onderkomen. Tot die tijd korfballen zij in de zaal van Die Heygrave. NDZW gaat gebruikmaken van het stuk veld dat nu gebruikt wordt door de pupillen van VV Haarsteeg. Het nieuwe korfbalveld ligt tegen de Priemsteeg aan, wordt omheind door sponsorborden van NDZW en voorzien van een materialenhok voor de spullen van de korfbalvereniging. Ook krijgen zij een aantal eigen kleedkamers toegewezen.

NDZW behoudt het eigen bestuur, maar de besturen van beide verenigingen gaan nauw samenwerken zonder dat de eigen identiteit van de verenigingen verloren gaat. Na een fusie tussen korfbalverenigingen Zwart Wit en Never Down in 2007 gingen de clubs verder als NDZW op de velden van Never Down tussen hockeyclub VMHC en voetbalclub Vlijmense Boys. Tot die tijd was Zwart Wit gevestigd op de velden van VV Haarsteeg, voor een aantal leden voelt het nieuwe onderkomen hierdoor als ‘thuiskomen’.

NDZW heeft momenteel ongeveer 80 leden waarvan meer dan de helft bestaat uit jeugdleden. In april zullen beide verenigingen een openingsdag organiseren, waarbij de leden van beide clubs welkom zijn. Meer informatie over deze dag volgt te zijner tijd.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Reacties

article
35440
NDZW en VV Haarsteeg gaan samenwerken
Het is officieel: Korfbalvereniging NDZW verhuist van hun huidige locatie naar het sportpark van VV
https://heusden.nieuws.nl/nieuws/20181106/35440/
2018-11-06T19:28:04+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/159/2018/11/06192739/foto1.jpg
Nieuws, Sport