Haorendam bedankt iedereen voor de geweldige carnaval

Foto: Haorendam

Waar een klein dorp GROOT in is: Samen de handen uit de mouwen, vervolgens de handen op de schouders en samen in de polonaise!

Haorendam leeft!! Gelukkig konden we ‘t nie schudde. D’n Carnaval fleurden velen op. Velen draaiden deur met de bekende rood/wit/blauw/gele kleur en uiteindelijk met alles op unne hoop, kunnen we terecht zeggen: Haorendam ..t klopt!

En of het klopte! De jeugd,  de ouderen, de organisatie, de vele vrijwilligers, en alle anderen….  carnaval is een feest voor iedereen. En iedereen was er voor elkaar! Wat een samenhorigheid! Wat een feest!Zelfs het weer klopte!! De grote regionale optocht trok vele belangstellenden en deelnemers, waaronder veel jeugd. Geweldig!!
Alles klopte om er het mooiste feest van het jaar van te maken: tegen al deze mensen zegt Haorendam: bedankt!

En denk je nog een steentje te kunnen bijdrage aan deze prachtige organisatie? Wil je graag deelnemen aan een van onze commissies om samen één van de (carnavals)evenementen mee te organiseren of alleen wat hand- en spandiensten? Tips of ideeën? Vragen of inlichtingen? :

Wij heten je van harte welkom bij organisatie Haorendam!! [email protected] Haorendam: voor iedereen, door iedereen. Van iedereen!

Alaaf!

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen