Braderie a.s. zondag in Vlijmen

Foto: Euromarkt

De eerste door Euromarkt georganiseerde braderie in 2019 zal in Vlijmen gehouden worden. Na een lange tijd van verbouwen en versjouwen op en rond het Plein is op 24 maart het startsein voor een nieuwe braderieseizoen.

Het gehele Plein en de straten eromheen zullen  gevuld worden met kramen verkoopwagens kinderattrakties en gezellige terrasjes

Standhouders uit het gehele land zullen die dag naar Vlijmen komen om ieder op hun eigen manier hun verkoopwaren aan de man te proberen te brengen. Het assortiment zal  erg groot en gevarieerd zijn met o.a. dames heren kinderkleding,tafelzeil, sieraden, speelgoed, modeasssecoires zonnebrillen,telefoon accesoires,muziekboxen,,beenmode en ondermode, schoenen,tassen, hobby en 3D artikelen pannen dekbedden wat lekkers te eten natuurlijk  etc etc etc   Het is gewoon te veel om op te noemen.


Ook zullen er diverse  plaatselijke winkels open zijn en hun vernieuwde winkel aan het publiek ten toonstellen  en zal u in de restaurantjes en cafés kunnen genieten van een hapje en een drankje.  Tevens is er ook aan de kleinere bezoekers gedacht en voor hun zal er op  een soort van een minikermis aanwezig zijn met o.a. een draaimolen, en een bungee jump .Het zal dus zeker de moeite waard zijn om een bezoek te brengen aan de braderie en te profiteren van de 1001 koopjes op die dag.

De braderie  is voor het publiek geopend van 11.00-17.00 uur  en is natuurlijk gratis toegankelijk voor het publiek Verder hopen we dat de weergoden ons die dag goed gezind zullen zijn en dat u met grote getalen deze 1e braderie zal komen bezoeken

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen