RKVV Nieuwkuijk heeft een vacature voor sportverzorger van het eerste elftal

Foto: VV Nieuwkuijk

De selectie van voetbalvereniging Nieuwkuijk is actief op zondag. Het eerste elftal voetbalt in de derde klasse C. We zijn een dorpsclub met een goede naam, die midden in de maatschappij staat. Naast het prestatief voetbal is de sociale component een belangrijk goed binnen onze vereniging. Op dit moment hebben we zo’n 600 leden.

Functieomschrijving:
Je bent verantwoordelijk voor de preventie van blessures van spelers, door het gebruik van interventies als (medical)tapen, massage en het trainen van specifieke spieren. Daarnaast verzorg je acute blessures gericht op herstel en weer actief kunnen zijn op sportniveau.

Wat vragen wij van jou:
Afgeronde opleiding sportmasseur of je bent in een afrondende fase van de opleiding. Aanvullende opleidingen zijn een pré. Affiniteit met voetbal.  Aanwezigheid bij de wedstrijden van het eerste elftal. Daarnaast is aanwezigheid op trainingsavonden een pré.

Wat hebben wij te bieden:
Een passende beloning bij de inhoud van de functie en in overeenstemming met de opleiding(en) en ervaring. Goede faciliteiten om de functie goed uit te kunnen voeren, zoals een eigen verzorgingsruimte en materialen. We hebben een enthousiaste trainers- en begeleidingsstaf en een fijne jonge spelersgroep om goed mee samen te werken.

Als je belangstelling hebt, stuur dan een e-mail naar [email protected].

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Reacties