Zomerse inspiratie bij de zomerse workshops Het Pieck

Foto: Het Pieck

De nieuwe, kortlopende workshops die bij het Pieck starten hebben, vooruitlopend op het mooie weer, een zomers karakter! ‘Peutertheater in de tuin’ wordt gegeven door Nicole Oerlemans. In haar lessen zijn de peuters volop in beweging met als motor hun oneindige fantasie.

De inspiratie voor de lessen ligt deze keer, hoe kan het anders, in de tuin met alles wat daar groeit en bloeit. ‘Landschap en Natuur’ is het thema van de nieuwe reeks teken- en schilderlessen (5) op maandagavond. Je werkt deze lessen onder begeleiding van onze docent Janus Metsaars.

Ook in de zomervakantieweken kun je terecht bij het Pieck! Nieuw dit jaar is de cursus ‘Hittegolf’, die bestaat uit theater en danslessen voor kinderen. In de week van 5 augustus kun je elke dag terecht voor theater en danslessen, met aan het einde van de week een afsluitende presentatie voor ouders. Als je nog geen ervaring hebt is dat geen enkel probleem, want de zomerweek is geschikt voor elk niveau. De docenten van deze week zijn Karlijn Vlug en Lisa Dammiaans. In de week van 19 augustus wordt voor volwassenen de zomerweek steenhouwen en textiel gehouden. Ilse Vermeulen is de docente die de verdiepingsweek textiel begeleidt. Bij steenhouwen begeleidt Gerard van Rooij je stap voor stap; techniek, vorm, beheersing van de gereedschappen en expressie; alles komt voorbij!

Heb je interesse in één van de zomerse workshops bij het Pieck? Raadpleeg dan de website voor meer info, aanvang en tijden of geef je direct op! Dat kan via de website maar ook door een mailtje te sturen naar [email protected] Tot ziens bij het Pieck!

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Reacties