Roots in Heusden laatste optreden van dit seizoen

Foto: Ravelijn Heusden

Guy Verlinde is een Belgische roots- en blueszanger. Guy staat aan de wieg van de Gentse blues scene en daarnaast treedt hij op in scholen met educatieve muzikale voorstellingen. Guy is muzikaal actief vanaf zijn 17de. In 2008 richt hij de groep Lightnin’ Guy and the Mighty Gators op en brengt daarmee ook albums uit.

Daarnaast is hij veelvuldig solo of met andere bezettingen actief. Door zijn vele albums en optredens wordt hij ook wel “The hardest working man of the Belgian Blues” genoemd.  Enkele jaren geleden verzorgde Guy een optreden in de Blue Room Sessions in den Bosch samen met de Finse zangeres Ina Forsman.

In november 2019 komt hij daar terug, maar nu met een op akoestische blues gericht trio. Ook bij Roots in Heusden zal Guy zich richten op akoestische blues, waarbij hij zichzelf begeleidt op gitaar, slidegitaar en mondharmonica.

In 2018 was Guy Verlinde “20 years on the Road”. Dat vierde hij met een aantal optredens met de Mighty Gators met als afsluiting een show in de legendarische Ancienne Belgique in Brussel.

Inmiddels heeft Guy zijn tweede akoestische album uitgegeven, genaamd “All is Forgiven”. Op dit album deelt Guy zijn meest intieme emoties en reflecties. Dit album is in maart 2019 verschenen en daardoor zal het ook op 29 mei bij ons verkrijgbaar zijn.
Woensdag 29 mei aanvang 20.30 uur Locatie Brasserie Ons Gheluk, Vismarkt 9 Heusden (Vesting) De optredens van Guy worden gekenmerkt door energie, passie voor de blues en songteksten die een reflectie weergeven van zijn persoonlijke ervaringen.

Entree: €15,- p/p. Meer info op: https://ravelijnheusden.nl Direct reserveren: https://www.supersaas.nl/schedule/Hannes/Guy_Verlinde

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Reacties