AD(H)D café Heusden op woensdag 12 juni

Foto: Pixabay

AD(H)D Café Heusden organiseert op woensdag 12 juni een bijeenkomst en doel van deze avond is AD(H)D en werk. De locatie Zin in Boeken , Botermarkt 12 in Heusden. De avond start om 19.30 uur en zal eindigen om 21.30 uur

Thema van deze avond is:​ ​AD(H)D EN WERK
Op de een of andere manier werken we allemaal in een bepaalde omgeving. Of deze vruchtbaar voor ons is, of juist níet en waarom dan niet. Welke invloed heeft dit op het werk? En welke invloed heeft het werk op ons? Dit is voor iedereen verschillend. Wat kunnen we daarin leren van elkaar? Welke positieve ervaring kunnen we delen?

Iedereen is welkom vanaf 19.30, om onder het genot van een kopje koffie/thee binnen te stappen, om 20.00 begint het officiële gedeelte dit duurt tot 21.30 daarna informeel samenzijn, waarin de mogelijkheid bestaat tot netwerken, kennismaken.

Doel
Een keer in de maand in contact te komen met lotgenoten met AD(H)D, dyslectie en dyscalculie om ervaringen uit te wisselen, herkenning, erkenning, elkaar adviseren, uitlaatklep voor gelijkgestemden. Via Impuls en Woortblind wordt het AD(H)D café ondersteund. Impuls en Woortblind is een vereniging voor en door mensen met, bovengenoemde kenmerken.

Doelstelling:
Wij stellen tot doel om mensen met of zonder deze diagnoses met elkaar te verbinden om zinvolle contacten op te doen en met elkaar samen te werken, om op deze manier meer wederzijds begrip en acceptatie te bewerkstelligen.

HET AD(H)D CAFÉ
AD(H)D Café Heusden biedt een laagdrempelige ontmoetingsplek, bedoeld voor mensen met (een vermoeden van) AD(H)D en voor betrokkenen. Het hebben van een diagnose is geen voorwaarde voor deelname.

Graag nodigen wij u uit, ook familie, partners, vrienden, collega’s en bekenden uit, die eens willen meeluisteren of zelf hun verhaal kwijt willen.   Het blijkt voor velen fijn om situaties bij anderen te herkennen en handvatten, advies aangereikt te krijgen, om zo gaandeweg om te leren gaan met “AD(H)D”

Namens het ad(h)d café Heusden heten wij u van harte welkom op: WOENSDAG 12 juni a.s.

John Verhoeckx (Zin in boeken)
Mirande van Reenen (auteur van het boek Tobnie mijn leven met ADHD
Emmy Hendriks ervaringsdeskundige ADD      email: [email protected]

Locatie: Zin in Boeken, Botermarkt 12, 5256AV Heusden-Vesting. Er wordt een entree gevraagd van € 2,50, inclusief koffie/thee.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen