De kringdag en de jeugd

Foto: St Joris van Onsenoort

Het zal u als bezoeker van deze site niet ontgaan zijn dat wij als gilde deze bijzonder dag mogen organiseren. U heeft hier al het nodige over kunnen lezen. Zo is daar op 29 juni het eerste “Kuijks Dorpsontbijt” georganiseerd door “ Buurt Bestuurt”.

Dan om 19.00 uur aanvang van het dorpsfeest wat bestaat uit een optreden van “De Decibellen”, een pub-quiz gevold door een feestavond met muzikale omlijsting door DJ Jurre. Dit allemaal in de aanloop naar de “Grote dag” op 30 juni.

Omdat op deze dag ook deelnemende en bezoekende jeugd wordt verwacht heeft de jeugdcommissie in samenwerking met “Jeugd Vakantieland” gemeend voor de jongeren onder de deelnemers/bezoekers enkele activiteiten te plannen. Zoals het “rijden” op een rodeostier en het handboogschieten.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een of alle vermelde onderdelen schroom niet en houd deze dag vrij om samen met ons te genieten van dit, in onze ogen, geweldige unieke evenement.

We zien u graag komen, dit alles onder het motto “NIEUWKUIJK ONTMOET”. Graag tot dan. SCHUTS-Kringdag-2019-Flyer-jeugdactiviteiten

Alle informatie kunt u terugvinden op www.sintjorisgildenieuwkuijk.nl doorlinken naar Kringdag 2019 website kringdag 2019, ook hier kunt u zich nog steeds op aanmelden als deelnemer aan de pub-quiz.

Namens het gilde
Sint Joris van Onsenoort en Nieuwkuijk
ir. J.M.J.M. (Michel) Omtzigt
Public Relations & 1e Jonge Deken

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen