Donderdag 27 juni: Samen de juiste balans

Foto: Pixabay

Het is bekend dat lichaam en geest elkaar beïnvloeden. Een mantelzorger moet naast de zorgtaken ook tijd voor zichzelf nemen om de zorg vol te kunnen houden. Kracht en energie krijg je onder andere door te sporten of als mantelzorger dingen voor jezelf te doen.

Maar dit kan ook samen met degene voor wie je zorgt. En dat is een mooie en praktische combinatie die voor allebei plezierig kan zijn.

Nicolette Slot; oefentherapeut Mensendieck, mind language coach, bedrijfsoefentherapeut, wandeltrainer en leefstijl coach zal u deze avond vanuit haar vakkennis en ervaring hierover meer vertellen.

U bent welkom in het Sint Janshof, ingang ontmoetingscentrum De Hop, Pastoor van Akenstraat 30, 5251 BE Vlijmen. Om 19:30 uur gaat het café open. Het programma start om 20:00 uur. Om 21:30 uur eindigt het officiële programma. Het café sluit uiterlijk om 22:00 uur. Toegang is gratis, aanmelden niet nodig. Voor informatie kijk op www.facebook.com/ahcheusden of neem contact op met Sjef van Herpt tel. 06-37614842, [email protected].

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen