Woensdag 12 juni is het Buitenspeeldag!

Foto: Jelle Swets Fotografie

Op woensdag 12 juni wordt de jaarlijkse Buitenspeeldag georganiseerd. Die dag proberen Jantje Beton en Nickelodeon één grote speelplek te maken van Nederland, zodat 150.000 kinderen tijdens deze 12e editie onbezorgd kunnen spelen.

Buitenspelen tijdens de Buitenspeeldag is allesbehalve saai en onveilig, er worden die dag worden allerlei gave activiteiten georganiseerd zodat zoveel mogelijk kinderen onbezorgd kunnen spelen. Want buitenspelen is leuk en gezond!

Ook in Vlijmen worden er op en rondom basisschool De Vlechter allerlei leuke, gezellige en stoere spellen georganiseerd. Zo vinden er activiteiten plaats specifiek voor kinderen van 4 tot 9 jaar. Zoals vliegers maken, stoepkrijten en nog veel meer. Natuurlijk staat er ook een springkussen. De wat oudere kinderen kunnen levend bowlen, Tag rugby en Bubbleball spelen. Ouders zijn natuurlijk ook van harte welkom om te komen kijken en hun kinderen aan te moedigen tijdens de activiteiten.

De middag wordt georganiseerd door Citytrainers, Kindcentrum De Vlechter en Stichting de Schroef en wordt mede mogelijk gemaakt door Heusdennieuws.nl. Er zullen drie Citytrainers, zeven Citytrainers Junior en twee buurtsportcoaches van Stichting de Schroef aanwezig zijn.

Kom jij ook?

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen