De Griezelbus on tour op zondag 22 september in De Voorste Venne

Foto: Griezelbus on tour

Een kijkje nemen in de echte Griezelbus, dansen op swingende muziek, naar spannende verhalen luisteren, Paul van Loon in het echt ontmoeten, met hem op de foto gaan én ook nog een handtekening scoren voor in je boek.

Het kan allemaal bij De Griezelbus on tour!
In deze muzikale show vol spannende én vrolijke griezelavonturen neemt Paul van Loon jou samen met zijn band Andere Snuiters mee op reis naar de wereld van Dolfje Weerwolfje, de Griezelbus en P. Onnoval, Jimi Rip en andere nachtwezens. Neem vooral je broers, zussen, ouders, opa’s, oma’s, tantes en ooms mee naar deze totaalbeleving. Kom… als je durft!

Paul van Loon komt in zijn eigen Drunen de voorstelling “Griezelbus on Tour” spelen. Op zondagmiddag 22 september om 14.00 uur in De Voorste Venne is het zover, kom jij ook?

Op zondag 22 september kun je vanaf 13.00 uur al een kijkje komen nemen in de echte Griezelbus en na afloop van de voorstelling kunnen de kinderen dansen op swingende muziek, naar spannende verhalen luisteren, Paul in het echt ontmoeten, met hem samen op de foto én niet te vergeten Paul’s handtekening scoren voor in je boek.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen