Heusden.nieuws blijft berichten plaatsen in de vakantieperiode

Foto: Nieuws.nl

Ook midden in de zomer blijft het extreem druk met kijkers op onze site www.heusden.nieuws.nl De teller gaat nu ook dagelijks nog over de vierduizend unieke bezoekers per dag. Vakantiegangers kijken vanuit het buitenland en veel vakantiegangers die gewoon lekker in Nederland zijn gebleven volgen de lokale website.

De redactie is blij met dit, steeds oplopende, succes en is dan ook de hele vakantie periode stand-by en blijven de ingezonden berichten ook meteen plaatsten op de website. Ook worden de berichten uiteraard geplaatst op Facebook en Twitter.

Nieuwsbrief
Begin je dag voortaan met het nieuws uit je eigen gemeente. Eenvoudig en gratis in je mailbox met de gratis Nieuwsbrief van HeusdenNieuws!

Om 07.00 uur in je mailbox
Het  is nog makkelijker om op de hoogte te blijven van alle actualiteiten in Doeveren, Drunen, Elshout, Giersbergen, Haarsteeg, Hedikhuizen, Heesbeen, Herpt, Heusden, Nieuwkuijk, Oudheusden, en Vlijmen Wanneer je je nu opgeeft voor onze digitale nieuwsbrief ontvang je deze namelijk iedere dag rond 7.00 uur automatisch in je mailbox. Je kunt kiezen of je deze dagelijks of eens per week wenst te ontvangen en je kunt je op ieder moment weer uitschrijven. Inmiddels ontvangen bijna 1500 volgers dagelijks in de nieuwsbrief in de mailbox.

Aanmelden Nieuwsbrief

We wensen u een fijne vakantie en veel leesplezier op www.heusden.nieuws.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen