Cursus Gezond Wonen Verbeter je gezondheid, verminder straling

Foto: Pixabay

Stralingsbewust Heusden en Stralingsbewust Waalwijk organiseren samen deze cursus. Deze is geschikt voor mensen die nog niet weten dat hun klachten veroorzaakt worden door wifi, telefoon, babyfoon, slimme apparaten en -meters, zonnepanelen, domotica, zendmasten en straks 5G of zich hier al van bewust zijn, maar op zoek zijn naar meer tips om zichzelf hiertegen te beschermen.

Voor mensen met vage klachten zoals hoofdpijn, slaapproblemen, tinnitus, hartritmestoornissen, prikkelbare darm, geheugenproblemen of spier -en gewrichtspijn. Voor degenen met ADHD, burn-out en voor stellen met een kinderwens. Voor zwangeren die hun baby tegen straling willen beschermen.

Voor zorgverleners die niet graag aan symptoombestrijding doen. Herken de signalen van elektro-stress op tijd. In de zorg wordt veel gewerkt met slimme oplossingen, maar deze hebben wel invloed op de kwetsbare biologische processen in het lichaam.

Leer wat je zelf kunt doen om de risico’s te verminderen, zonder de digitale snelweg te hoeven verlaten. Pak de draad weer op!

Waar: Cultuurtoren Honsoirde, Abdij Mariënkroon, Nieuwkuijk
Wanneer: zaterdag 31 Augustus, 7, 14 en 28 September
Tijd: 14.00-15.30 uur
Kosten: €95,–
Bel voor info: 06 57 66 74 44
of mail: [email protected]

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Reacties