Daniëlle Kruissen uit Drunen loopt De80 voor een goed doel

Foto: Daniëlle Kruissen

Daniëlle Kruissen uit Drunen gaat op zaterdag 14 en zondag 15 september de 80 van de Langstraat lopen en hoopt geld bijeen te brengen voor Stichting De Kinderen.

“Ik loop dit jaar De 80, omdat het op 14 september valt. De verjaardag van mijn moeder en helaas is zij al overleden. Het is voor mij nog steeds een bijzondere dag. Daarom wil ik van mijn deelname ook iets bijzonders maken. Ik ga lopen voor een goed doel. Ik wandel voor de Stichting de Kinderen. Zij organiseren dagjes of weekenden weg voor kinderen waarvan een ouder ziek is of overleden. Zo kunnen ze ervaringen delen en troost vinden bij elkaar. Dankzij deze stichting kun je even je zorgen vergeten” Vertelt de 18 jarige Daniëlle Kruissen.

Daniëlle heeft goed getraind voor de komende 80 en gaat voor de eerste keer de grote 80 lopen. Eerder liep zij al de Mini 80 en de Midi80. “Ik hoop steun en vele aanmoedigen van iedereen langs de zijlijn.” Wil je Daniëlle sponsoren, kan dat doen op rekeningnummer NL11 INGB 0795 497695 op naam van D.F.M. Kruissen. Alle donaties gaan direct naar de stichting.

Stichting De Kinderen
De stichting is vernoemd naar Dhr. Fred De Kinderen. Vader van Jesse (8) en Kevin (15) die in 2008 overleden is aan kanker. We hebben van dichtbij meegemaakt hoe dhr de Kinderen streed tegen die akelige ziekte om maar zolang mogelijk bij zijn gezin te kunnen blijven en hoe moeilijk zijn zonen het hadden om zonder hun vader door te gaan.

“In 2008 hebben we “een Efteling dag” georganiseerd voor de kinderen van ouders met kanker.  Deze dag was heel ontroerend maar bovenal erg bijzonder. Zo bijzonder dat we vonden dat het niet bij één keer mocht blijven. Het idee van een   stichting  ontstond en werd op 14 mei 2009 bij de notaris beklonken. De stichting heeft als doel begeleiding en ontspanningsactiviteiten te organiseren voor   kinderen van ouders met kanker.”

Om onze doelstelling te kunnen blijven realiseren zijn wij financieel voor 100% afhankelijk van grote of kleine giften en/of sponsors. Mocht u ons in welke vorm dan ook willen steunen neem dan contact met ons op. Wij hopen dat onze stichting heel veel steun gaat ontvangen en dat we allerlei mooie activiteiten kunnen gaan organiseren voor onze doelgroep.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen