Opening speeltuin Obrechtstraat Drunen

Vorig jaar hebben Isis en Aliza een briefje gestuurd naar de burgemeester met het verzoek om het speeltuintje aan de Obrechtstraat in Drunen aan te passen voor wat grotere kinderen.

Er staan al meerdere speeltoestellen die geschikt zijn voor wat kleinere kinderen waar zij en nog meerdere kinderen inmiddels waren uitgegroeid vandaar het verzoek. Dit briefje is naar Buurt Bestuurt Venne-Oost doorgestuurd en wij zijn er mee aan de gang gegaan. Na een goed gesprek met de meiden over wat de bedoeling was is Buurt Bestuurt Venne-Oost in overleg gegaan met de gemeente om te kijken wat er mogelijk was.

De gemeente heeft aangegeven dat er wel toestemming nodig was van de omwonenden, daar zijn  Isis en Aliza mee aan de slag gegaan en hebben handtekeningen verzameld toen dat allemaal duidelijk was mochten de kinderen zelf uitzoeken wat ze leuk zouden vinden bij verschillende leveranciers van speeltoestellen

Ze kwamen met hele leuke ideeën en werd met de gemeente waar verder onderhandeld is en zie nu het mooie nieuwe speelveld. Jammer dat bij de opening de regen een klein beetje een spelbreker was.

Foto’s Wil Gulpen Fotografie

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen