Zaasies meej Maote organiseert ouderwetse touwtrekwedstrijd

Foto: Zaasies Meej Maote

Op zaterdagavond 25 januari 2020 organiseert Zaasies Meej Maote  i.s.m. Partycentrum De Ster in Nieuwkuijk een ouderwetse touwtrekavond. (18+) Mocht u op zoek zijn naar een gezellige avond voor bijvoorbeeld teambuilding en/of personeelsuitje.

In het kort een omschrijving van deze avond: Vanaf 19 uur  is de zaal geopend en vanaf ca. 19.30 uur  zal de strijd losbarsten. Er wordt gestreden in twee categorieën, te weten, dames- en heren. Een team bestaat uit 6 trekkers + 1 captain. (totaal 7 personen) Na de eerste ronde gaat het verder met een winnaars en verliezersronde, hoe vaker er gewonnen wordt hoe meer wedstrijden een team trekt. Elk team trekt minimaal 2 maal. Niet heel veel lastige regels en voor elk teamlid staat er een hapje en een heerlijk koel drankje klaar. Voor de winnaars van deze avond is er een leuk presentje, een wisseltrofee en eeuwige roem!

Zaasies Meej Maote  nodigt u van harte uit deel te nemen aan deze avond. Inschrijven is geheel gratis en kan via [email protected]. Vermeld bij inschrijven de na(a)m(en) van het/de team(s) en of het dames en/of herenteam(s) betreft. Na inschrijven ontvangen jullie een bevestiging van deelname en het reglement. Inschrijven kan tot 19 januari 2020.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen