Extra aandacht voor mantelzorgers bij Vivent en VGZ

Foto: Vivent

Mantelzorgers vinden het vaak vanzelfsprekend wat ze doen, maar dat is het niet! Vivent kan de zorg voor haar cliënten niet alleen. Naast onze zorgprofessionals zijn vrijwilligers, ketenpartners, leveranciers en zeker ook mantelzorgers heel belangrijk. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn/haar stukje zorg, zodat we allemaal het beste uit de dag halen!

Dag van de Mantelzorger
Van september tot half oktober kun jij mantelzorgers opgeven bij Vivent / VGZ. De mantelzorger moet wel in het werkgebied van Vivent wonen (gemeente ’s-Hertogenbosch, Vught, Vlijmen, Haaren, Meijerijstad, Boxtel en St-Michielsgestel). Deze mantelzorgers willen Vivent en VGZ extra aandacht bezorgen op de Dag van de Mantelzorger.

Waardering
Kortom fijn om hen even stil te laten staan bij wat ze voor een ander doen en betekenen. Kijk om aan te melden op de website www.dagvandemantelzorger.nl

Over Vivent
Vivent is dé zorgexpert in ’s-Hertogenbosch en omgeving. Met onze expertise bieden we bij u thuis en vanuit onze woonzorgcentra de beste zorg. Elke dag opnieuw zijn we geïnteresseerd in hoe het met u gaat, wat u wilt en wat er mogelijk is. Overleg tussen onze professionals en u is de basis voor goede zorg. U beslist zelf hoe u uw zorg wilt invullen. Wij hebben de mensen, de kennis, de ervaring en de technologie in huis om u te helpen het beste uit uw dag te halen. Samen met u beleven we mooie momenten. Vivent is werkzaam in de gemeenten Boxtel, Haaren, ‘s-Hertogenbosch, Schijndel, Sint-Michielsgestel, Vught en Vlijmen. Bij Vivent werken bijna 1500 medewerkers en zo’n 800 vrijwilligers.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen