Lekker vies worden bij Jong Nederland Drunen

Foto: Jong Nederland Drunen

Floddertje is een meisje dat altijd vies is. Haar moeder stopt haar steeds weer in bad maar ze beleeft altijd een avontuur waardoor ze nooit schoon blijft. Ze is bekend uit het boek van Annie M.G. Schmidt.

Alle kinderen van 4, 5 of 6 jaar die niet bang zijn om vies te worden mogen op zaterdag 28 september naar Jong Nederland komen om de avonturen van Floddertje mee te beleven. Het clubhuis van Jong Nederland, de boerderij, ligt aan de Torenstraat 85. Het programma begint om 14.00 uur en duurt tot 16.00 uur. De deelname is gratis. Wel even van te voren inschrijven via de website of via facebook. Vergeet niet om oude kleren aan te trekken!

Doordat de jongste leden doorgestroomd zijn naar een volgende groep is er weer plaats voor nieuwe leden. Iedere week verzorgt Jong Nederland leuke activiteiten die gebaseerd zijn op creativiteit, sport & spel of buitenleven. Geen tijd om deze keer mee te doen maar wel interesse? Kijk dan op de website of neem dan contact op via [email protected]. Ook volgende week ben je welkom. Dan staat er hutten bouwen op het programma.

www.jongnederlanddrunen.nl of facebook/jndrunen.com

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen