Nieuwe cursus Valpreventie gaat van start met vrijblijvende informatiemiddag

Foto: BAM Fotografie

Met groot succes organiseerde Stichting de Schroef eerder dit jaar de eerste Valpreventie-cursus, samen met diverse partners uit de sport- en zorgsector. Centraal hierbij staat het voorkomen van vallen, leren vallen én structureel blijven bewegen. Om nog meer mensen de mogelijkheid te geven deze Valpreventie-cursus te volgen wordt binnenkort een tweede editie georganiseerd.

De aftrap hiervan vindt plaats middels een gratis Valpreventie informatiemiddag op 12 oktober aanstaande bij Bibliotheek Drunen. U bent van harte welkom tussen 13.00 uur en 16.00 uur. Loop gerust binnen voor meer informatie, bekijk presentaties van diverse professionals en ontvang een persoonlijk Valpreventie-advies. U kunt zich tevens direct inschrijven voor één van de 10-weekse cursussen in Drunen, welke eind oktober van start gaan. Voor de Valpreventie-cursus geldt een eenmalig actietarief van €50,-. Er is een beperkt aantal plaatsen, dus wees er snel bij. Wilt u minder risico lopen om te vallen, leren over valtechnieken of vitaler in het leven staan?

Heeft u vragen over Valpreventie? Of wilt u zich al direct inschrijven voor de cursus? Bel dan met buurtsportcoach Lian van de Veerdonk via telefoonnummer 06-30154923. Neem de stap, blijf vitaal!

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen