La Vuelta Holanda zoekt vrijwilligers

Foto: RBT De Langstraat

De Ronde van Spanje start in 2020 in Nederland. Vrijdag 14 augustus klinkt het officiële startschot met de start van de ploegentijdrit door de Utrechtse binnenstad. Daarna fietst het peloton op zaterdag 15 van ’s-Hertogenbosch via de gemeente Heusden naar Utrecht en sluit het peloton La Vuelta Holanda af op zondag 16 augustus met een etappe met start en finish in Breda.

In augustus 2020 komt één van de grootste wielerevenementen ter wereld naar onze provincie. Niet één, niet twee, maar zelfs drie etappes van de Ronde van Spanje zullen in 2020 het Utrechtse en Brabantse landschap doorkruisen. Een spectaculair evenement voor de inwoners van de betrokken steden en gemeentes en ook voor alle wielerliefhebbers van Nederland om een bijdrage aan te mogen leveren, want zonder vrijwilligers is het organiseren van La Vuelta Holanda niet mogelijk!

Daarom is de organisatie van La Vuelta Holanda opzoek naar maar liefst 1.000 enthousiaste vrijwilligers om mee te helpen het evenement een groot feest en succes te maken. Van eventregelaars voor langs het parcours tot promotiemedewerkers en mensen die bezoekers de weg wijzen. De organisatie werft de vrijwilligers samen met de 34 doorkomstgemeenten van de drie etappes die de Ronde van Spanje volgend jaar aandoet in Nederland. Alle vrijwilligers kunnen zich aanmelden via EventMakers: Hét landelijke platform voor vrijwilligers in sportevenementen.

Meld je aan als vrijwilliger
Wil jij onderdeel uitmaken van dit unieke evenement in augustus 2020? Doe dan mee en meld je hieronder aan als vrijwilliger van La Vuelta Holanda.

MELD JE HIER AAN!

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Reacties