Volop genieten het komende weekend in De Voorste Venne

Foto: De Voorste Venne

Dit weekend kun je komen genieten bij De Voorste Venne in Drunen met o.a. voorstelling van theatershow Slippers en zondag de 28e Starriders Countrygala.

Zo is er op vrijdag en zaterdag een voorstelling van de theatershow Slippers, van Watch OUt theTER. Het Drunense Watch OUt theaTER, een mini amateur theatergezelschapje speelt sinds 2012 avondvullende toneelstukken. In 2012 is het enige lid, Wouter Struik, begonnen met een monoloog dat hij speelde in het toenmalige Utopia in De Voorste Venne in Drunen. Dit jaar Speelt Watch OUt theaTER voor het eerst een blijspel. Een stuk waarbij verwarring tussen de personen voor de nodige humor zorgt. De gastspelers voor dit jaar zijn Anja Spee-IJpelaar, Kim van Delft-Ketelaars en Roel van der Eerden. Vanaf februari van dit jaar zijn de vier onder regie van Hannie van Spijk druk aan het repeteren geweest.


Vrijdag 15 en zaterdag 16 november, om 20:15 uur, speelt de voorstelling Slippers in de theaterzaal van De Voorste Venne. Kaartjes (€12,00 incl. pauzedrankje) kun je nog reserveren via [email protected] of loop binnen bij Fleuresse Bloemsierkunst in Drunen. Dit jaar is er ook voor het eerst de mogelijkheid om te dineren, voorafgaand aan de voorstelling. De kaartjes voor dit arrangement zijn helaas al uitverkocht.

Op zondag 17 november komt het 28e Starriders Countygala naar De Voorste Venne in Drunen. Verdeeld over drie zalen kunt u genieten van 12 artiesten & bands uit de top van de Nederlandse en Amerikaanse country scene.
Er is de mogelijkheid om te dansen, genieten van de verschillende country-muziek, variërend van akoestisch tot elektrisch, en er zijn verschillende Western Marktkramen. Voor de echte country line-dancers onder ons is er een zeer geschikte en ruime vloer om je helemaal uit te leven. Heb je zin in een hapje en drankje? Daarvoor kun je terecht in de vernieuwde brasserie. Met zin in een gezellige zondagmiddag ga jij op pad naar dit sfeervolle festival.
Geprogrammeerde artiesten zijn o.a. John Permenter (VS), Jennifer Ewbank, The Young River, Terry White Band en Jacky.
Goed om te weten is dat de gehele opbrengst van dit festival ten goede komt aan het Prinses Beatrix Spierfonds!


Zondag 17 november tussen 11:00 ­– 18:00 uur staat het Starriders Countrygala op de vloer van De Voorste Venne. Kaartjes kosten €10,00 via www.devoorstevenne.nl of €12,00 aan de deur.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen