Fietsmaatjes Heusden zoekt vrijwilligers

Foto: Fietsmaatjes

Bent u nog actief, heeft u tijd, wilt u anderen behulpzaam zijn, wilt u graag fietsen …. Neem dan plaats op een van onderstaande duofietsen en zet u in voor uw medemens.

Wilt u meer weten? Kijk dan op de site van Fietsmaatjes Heusden: www.fietsmaatjesheusden.nl of lees wat hieronder staat.

Sinds dit voor jaar kent Heusden, als zeventiende landelijke en als eerste Noord-Brabantse organisatie, de Stichting Fietsmaatjes Heusden. Deze stichting stelt zich ten doel het mogelijk maken dat mensen, die niet meer zelfstandig kunnen of willen fietsen, samen kunnen fietsen met een fietsmaatje op een veilige duofiets met comfortabele elektrische trapondersteuning. Inmiddels zijn twee duofietsen aangeschaft, welk gestationeerd zijn in Drunen en Vlijmen.

Ook zijn de eerste ritjes naar voller tevredenheid gereden. We hebben dus twee schitterende fietsen (volgend jaar drie) en die willen we graag inzetten. Maar …. We zoeken maatjes, vrijwilligers, die zich in willen zetten voor gasten. Bent u zo iemand? Aarzel dan niet en meld u aan via (ook voor informatie): https://www.fietsmaatjesheusden.nl/inschrijven/  Op hetzelfde adres kunt u ook eventuele gasten aanmelden. Wij horen graag van u.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen