Christmas by Candlelight: Hul Heusden in kaarslicht en toon je talent!

Foto: Ondernemers Ver Heusden

Nog maar een weekje en dan is het alweer Christmas by Candlelight in prachtig Heusden. Alles in het pittoreske vestingstadje ademt de sfeer die zo goed past bij kerst.
Aan de ondernemers en inwoners van Heusden de vraag om hier actief aan bij te dragen.

Festivalsfeer
Annelies van Helvoirt, voorzitster van de Ondernemersvereniging: “We gaan verder op vertrouwde voet. Kraampjes bij kaarslicht, de warmte van de vuurkorven, glühwein en oliebollen. En we zetten een tandje bij op de bescheiden festivalsfeer. Kleinschalig straattheater, verschillende kerstkoren verspreid door het stadje en gezellige foodtrucks met zitjes her en der. Om de sfeer nog verder te verhogen nodigen we ook lokaal talent nadrukkelijk uit om hun kunsten te tonen. Bandjes, acteurs, singer-songwriters, dansers en danseressen, schilders en kleinkunstenaars; iedereen is welkom en kan zich opgeven via [email protected]”.

Kaarslicht
Ook de verlichting staat centraal. Streven is om Heusden zoveel mogelijk met kaarsen te verlichten. Annelies: “We doen een beroep op de lokale bevolking en ondernemers om actief bij te dragen aan de authentieke sfeer. Graag de etalages en ruiten zoveel mogelijk verlichten met kaarsen en waxinelichtjes dus. Zo zijn we zestien jaar geleden begonnen en die traditie willen we graag in ere herstellen. En voor het mooist verlichte pand hebben we een verrassing in petto.”

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen