3FM-dj’s lopen door onze gemeente

Foto: Serious Request

In de week voor kerst (18-24 december) trekken er drie teams met 3FM-dj’s te voet door Nederland, in estafettevorm. Zij lopen één route van Goes naar Groningen, terwijl ze 24/7 live radio maken en acties bezoeken die luisteraars organiseren. Vrijdag 20 december komen ze ook door onze gemeente Heusden. Vanaf 08.00 vertrekken ze vanuit Waalwijk en tussen 09.00 en 13.00 komen ze door onze gemeente.

Hiermee halen ze samen met de rest van Nederland geld op om jonge mensen te beschermen tegen mensenhandel. Ook het bestuur van de 80 van de Langstraat heeft ervoor gekozen deze actie een warm hart toe te dragen, want anno 2019 zou mensenhandel helemaal niet meer moeten kunnen. Daarom gaan een aantal bestuursleden en ook een aantal vrijwilligers deelnemen aan de 8e etappe van Waalwijk door Drunen, Vlijmen en Deuteren naar ‘s-Hertogenbosch.

Als tegenprestatie vragen zij om te doneren in het belang van de kinderen, vrouwen en mannen die het slachtoffer worden van mensenhandel.Doneren kan op de speciaal ingerichte actiepagina: https://kominactie.npo3fm.nl/actie/de-80-aan-de-wandel-tegen-mensenhandel

De komen de DJ’s door de gemeente Heusden.
Daarom hebben Stichting de Schroef, kindcentrum De Vlechter en het Sint Janshof de handen ineen geslagen. Middels een ludieke sponsorloop in het Sint Janshof hebben leerlingen woensdagochtend 11 december geld opgehaald voor deze actie. Ook Bibliotheek Heusden  organiseert een boekverkoop waarbij de opbrengst volledig naar Serious Request gaat. Niet alleen oude Bibliotheekboeken werden verkocht, maar er zijn ook boeken aangeleverd door bibliotheekbezoekers. Jos van der Ven van Stichting De Schroef zal bij het checkpoint een cheque overhandigen van de opbrengst van de ludieke sponsorloop.

De route van de 3 FM-dj’s

 

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen