Kerst met Jostibandorkest op HTR -TV

Foto: HTR Media

Vuurkorven, een prachtig aangelichte kerk en de vele kraampjes van het Candle Light Shopping vormden het prachtige decor van de Kerstconcerten met het Jostibandorkest, georganiseerd door de Protestantse Gemeente Heusden en ‘Wat bezielt Heusden’. In een afgeladen Catharijnekerk in Heusden verzorgde het Jostibandorkest op vrijdag 13 december voor ruim 750 bezoekers twee schitterende kerstconcerten.

Daarbij werd door jong en oud volop meegezongen en vormden de bezoekers samen één groot kerstkoor. Een concert dat ontroerde en verbond.

In het Jostibandorkest leren zo’n 140 mensen met een verstandelijke beperking een instrument bespelen. Deze muziekformatie is het grootste orkest ter wereld met mensen met een verstandelijke beperking. Sinds 1966 is dit orkest uit Zwammerdam over heel de wereld actief. De muziek is een prima uitlaatklep voor mensen met een verstandelijke beperking. Overigens denkt de band nooit in beperkingen, maar juist in mogelijkheden. De dynamische optredens vormen hiervoor het levend bewijs. Dit tot groot enthousiasme van het publiek, ook in Heusden.

Kijk donderdagavond 19 december vanaf 19.00 uur op Ziggo kanaal 42 naar HTR-TV . Kerst met het Jostibandorkest.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen