Sprankelend Kerstconcert in Hedikhuizen

Foto: Eendracht Heusden

Op zaterdag 21 december organiseert Harmonie De Eendracht Heusden weer het traditionele Kerstconcert. Samen met Zanggroep Tres Jolie uit Nieuwkuijk is een sfeervol programma samengesteld met voor ieder wat wils. Het Kerstconcert vindt plaats in de Leerfabriek in Hedikhuizen.

Zanggroep Tres Jolie uit Nieuwkuijk bestaat uit ongeveer 35 enthousiaste mannen en vrouwen en heeft dit jaar het 30 jarig bestaan gevierd. Onder leiding van dirigente Mirjam Fitters en met begeleiding van pianist Maarten van de Hoven wordt een heel leuk programma uitgevoerd met veel bekende Kerstnummers zoals Jingle Bells, White Christmas en nog veel meer.

Harmonie De Eendracht Heusden bestaat uit ongeveer 20 leden en staat onder de inspirerende leiding van dirigent Ad van Beek. Ook het programma van de Harmonie bestaat voor een groot gedeelte uit Kerstnummers zoals bijvoorbeeld het bekende Mary’s Boy Child. Hallelujah van Leonard Cohen en ook het prachtige Highland Cathedral vormen een mooie aanvulling op het Kerstrepertoire.

Orkest en koor zullen ook een aantal gezamenlijke nummers uitvoeren zoals bv It’s beginning to look a lot like Christmas bekend van de uitvoering door  Michael Buble.

U bent van harte welkom om dit sfeervolle Kerstconcert bij te wonen op zaterdag 21 december. Locatie is De Leerfabriek, Lambertusstraat 5 in Hedikhuizen. Het concert begint om 20.00 uur en de toegang is gratis.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen