Aquariumdag bij Animal Center vrijdag 3 januari

Foto: Animal Center

Op vrijdag 3 januari organiseert deze grootschalige dierenwinkel van 10.00 tot 20.00 uur een aquariumdag. Dé perfecte dag om je te laten informeren en inspireren op het gebied van aquaria. Profiteer van de beste aanbiedingen, laat een prachtige scape maken en ontvang een gratis goodiebag.

Neem tijdens de aquariumdag je eigen stuk hout of decoratie mee naar de winkel en laat deze versieren met een mooi aquariumplantje.

En er is meer! Profiteer van spectaculaire kortingen op de plantjesmarkt. En voor alle vissen geldt, 2e vis voor de halve prijs. Laat gratis je aquariumwater testen en ontdek hoe het gesteld is met de kwaliteit van je aquariumwater.

Ga dus gezellig naar Animal Center op vrijdag 3 januari. Iedere bezoeker ontvangt tijdens de aquariumdag gratis een leuke goodiebag.

Animal Center is een grootschalige dierenwinkel met een zeer uitgebreid assortiment diervoeding en dierbenodigdheden en compleet met Pets Health dierenkliniek, hondentrimsalon, Pets Academy en een Dogwash waarin je gemakkelijk je hond kunt wassen en drogen.

Animal Center is 7 dagen per week geopend en gevestigd aan Verzetstraat 11 in Kaatsheuvel en aan De Schakel 12 in Vught

Meer informatie op www.animalcenter.nl

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Reacties