Deze week leuke evenementen in De Voorste Venne

Foto: Django Wagner

Komende week staan er verschillende evenementen gepland in het gebouw aan het Anton Pieckplein in Drunen. Een programma van kleinkunst en cabaret, gevolgd door een indoor muziekfestival. Een gevarieerd programma dus.

Donderdag 23 januari komen de meiden van LOS weer terug! In een ongekend tempo volgen liedjes en sketches elkaar op in deze goudeerlijke voorstelling over de keerzijde van de medaille. Natuurlijk willen de meiden wel de lusten maar niet de lasten. Het perfecte leven! Maar kan dat wel? Een wilde stap-avond zonder de kater, een goede baan zonder de stress, een kind zonder de zorgen, een relatie zonder de ruzies, de meiden kunnen nog wel even doorgaan en dat doen ze dan ook uitgebreid in deze voorstelling. In Lusten en Lasten nemen de meiden geen blad voor de mond en fantaseren ze er lustig op los. Lusten en Lasten is de vijfde voorstelling van de formatie LOS, die bestaat uit Dookje Engelhard, Kim de Fuijk, Vivianne van den Boom en Femke Vernij.
Datum: 23 januari; tijd: 20:15 uur; tickets: € 18,00 (€ 9,25 met Heusdenpas). www.devoorstevenne.nl

Op vrijdag 24 januari 2020 zal De Voorste Venne in Drunen worden omgetoverd tot één groot muziekspektakel met veel gezelligheid en optredens van vele top artiesten! Zo staan voor deze editie Django Wagner, John West, Wesley Klein, Raymon Hermans, Jordy van den Boer op de bühne! DJ Max Miller zal zorgen voor de muzikale noten tussendoor. Wil jij deze mooie hollandse avond niet missen koop dan snel je kaartje via deze link: www.hollandsindoorfestival.nl
Datum: 24 januari; tijd: 20:00 uur; tickets: € 21,61 (€ 27,50 deurverkoop).

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen