Trots op een nieuw hoogtepunt in bestaan bij Soeterboek & Partners

Foto: Soeterboek & Partners

Soeterboek & Partners, administratie- en belastingadviseurs uit Kaatsheuvel, is een NOAB modelkantoor dat met trots op een nieuw hoogtepunt staat in haar bestaan.

Vol enthousiasme vertelt René Soeterboek: “S&P is opgericht in 1981 door twee ondernemers. Ondertussen leid ik een bedrijf met 14 medewerkers. Nu komt er een nieuwe generatie aan die de leiding mee op zich gaat nemen. Mijn dochter Merle Soeterboek– die het met de paplepel is ingegoten – en Patrick Antonissen, een ervaren allround accountant.

“We zijn een zeer toegankelijk MKB bedrijf en hebben ook een klantenbestand opgebouwd in de gemeente Heusden. Als je vraagt hoe men bij ons kantoor terecht is gekomen, blijkt het vaak door mond tot mond reclame. We werken op z’n Brabants: een bakske koffie staat altijd klaar! Verloop hebben wij nagenoeg niet. Niet in klanten en niet in personeel. Vorig jaar riep de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingsdeskundigen ons uit tot modelkantoor. We hebben echt aandacht voor onze klanten en ontzorgen het gehele administratieve proces.
Financiële administratie, belastingaangiftes, salarisadministratie, fiscaal juridische zaken, fiscale advisering, financieringsaanvragen; alles wat met de financiële sector te maken heeft, doen wij”

“Ook kijken wij naar de toekomst. Papierwerk verdwijnt en automatisering is noodzakelijk. Klanten die voor ons kiezen, ervaren hoe we inzetten op automatisering en gemak. Zo bieden wij toegang tot een online financieel administratiepakket waar onze klanten eenvoudig facturen in kunnen maken en versturen, maar ook bankmutaties, omzetanalyses en loonadministraties kunnen volgen. Dit zorgt voor een efficiënte samenwerking”.

Een echte aanrader!”
Benieuwd naar wat Soeterboek & Partners voor u kan betekenen? Ga naar www.senp.nl voor meer informatie.
Adres:
Schotsestraat 19
5171 DT Kaatsheuvel
Tel: 0416-276258

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

Reacties