Team Carin organiseert een kaartavond voor het KWF

Foto: Heusden Nieuws

We staan er dit jaar paasbest voor want op 11 april a.s. wordt er  een gezellige  joker en rik avond georganiseerd voor het KWF in gemeenschapshuis “het Rad” in Elshout. De avond start om 19.30 uur. Op deze ouderwetse gezellige avond kunt u een kaartje  leggen en mooie prijsjes winnen. 

Er wordt nog een lekker hapje geserveerd en luisteren de avond op met een gezellig  vinyl muziekje verzorgd door de Puch-club uit St. Hubert.  Omdat de reservering al op 80% zit willen we u er op attenderen zich wel aan te melden want vol is vol. De laatste kaartje á €7.50 zijn te boeken bij Wim van Venrooy  Tel. 06-533883466 of  Joost v.d. Wiel Tel. 06-53905092.

Team Carin is een  9 koppig team van familie van de Wiel waar de roots in Drunen/Elshout  liggen. Geholpen door de thuisblijvers willen ze op 4 juni a.s. naar de top van de Alp d’HuZes. Het doel is om €20.000 bij elkaar te brengen  voor het KWF/ Big Challenge en zo mede mogelijk te maken dat er onderzoek gedaan kan worden naar (dit jaar) bv. Immunotherapie. Natuurlijk gaan ze ook elk onze eigen sportieve uitdaging aan door lopend, fietsend of rennend de berg te trotseren.

Er wordt als team Carin keihard gewerkt om het doel te bereiken, zijn echt geraakt door de steun die ze uit zoveel hoeken krijgen. Fantastisch!!  Ze zijn nu ongeveer op de helft en kunnen uw hulp dus nog goed gebruiken. Maar houd u niet van kaarten dan kunt u eventueel steunen via een donatie. Klein of groot alle steun is welkom  via: https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/big-challenge-32-carin

100% voor onderzoek, om kanker de baas te worden!  Super bedankt namens Fam. van de Wiel

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen