Heusden Nieuws probeert de lokale ondernemer een hart onder riem te steken

Foto: Heusden Nieuws

De wereld draait ondanks de coronacrisis door. En Heusden Nieuws dus ook! We blijven je gewoon elke dag van nieuws voorzien. Heusden Nieuws probeert de lokale ondernemers een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijden.

Ondernemers worden creatief
Steun de lokale ondernemer! Dus probeer je geld vooral lokaal uit te geven. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft. Speciale bezorgdiensten of andere creatieve ideeën genoeg in de gemeente Heusden! Ben jij een van die creatieve ondernemers? Mail je idee naar [email protected] en wij plaatsen het op de lokale website, facebook en twitter

Zorg dat jouw advertentie ook wordt gezien en vraag vrijblijvend meer informatie op. Stuur een mailtje aan [email protected] en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Bellen kan ook! Bel dan met Dolf op telefoonnummer 06 – 402 538 46.

Bakhuys Emma molen (bakkerij)

De bakkerij is gewoon open zoals u van ons gewend bent. Dinsdag t/m vrijdag van 10,00 tot 17.00 uur en op zaterdag tot 16.00 uur.

Wegens het coronavirus is ons restaurant gesloten, helaas bezorgen en afhalen reeds niet meer mogelijk.

Bakhuys Emma molen | Sint Jorisstraat 16 Nieuwkuijk  | tel.: 073 511 90 92  | www.emmamolen.nl/

Restaurant Braveau

Het is mogelijk om eten af te komen halen! De gerechten zijn makkelijk op te warmen en kunnen eventueel een dag later genuttigd worden. Wil jij samen met het gezin, je huisgenoten in het weekend onbezorgd genieten? Wij bezorgen vrijdag t/m zondag heerlijke en verse ontbijt- en luncharrangementen, een compleet verzorgd barbecuepakket, rijk gevulde borrelplanken én de lekkerste bier- en wijnpakketten! Wij komen uw bestelling gratis (bij een besteding vanaf € 20,00) bij u thuis bezorgen en halen de volgende dag alles weer netjes op.

Restaurant Braveau | Vismarkt 3 Heusden | tel.: 0416  757 929 | www.restaurantbraveau.nl

 

Restaurant de Remise afhaal Paas heerlijkheden

Restaurant de Remise probeer toch nog iets lekkers te maken voor de mensen met Pasen en dit kan worden afgehaald op 1e Paasdag.

Bestellen via [email protected] of tel 0416 – 372393 en afhalen tussen 11.00 – 13.00 uur. Alleen mogelijk via reservering

Restaurant de Remise | Grotestraat 267 Drunen | tel.: 0416 372 393 |www.remise.nl

 

Belle & Beau

LET OP: aangepast open in Heusden! Tijdens onze gewone openingstijden is de deur dicht, maar we zijn wel aanwezig! Als je echt iets nodig hebt, kun je dus aanbellen. Wij staan graag op afstand tot je dienst via onze webshop, Facebook, Instagram, FaceTime en WhatsApp via 0642735548 of boek een private shopping sessie (kan ook via FaceTime) via de knop onder Diensten op deze pagina!
Als je graag thuis passsessies wil houden, neem dan contact met ons op! Binnen Nederland rekenen we geen verzendkosten

Belle & Beau | Engstraat 13  Heusden | tel: 0416 651 650 |  www.belleenbeau.nl,

 

 

 

Heb jij ook een product of dienst die je onder de aandacht wilt brengen? Mail dan naar [email protected]

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen