Hoe gaat het met “Frello chocolate”?

Foto: Frello

Het Vlijmense chocolademerk “Frello chocolate” bestaat alweer een aantal maanden. Wij zijn benieuwd hoe met met Frello chocolate gaat en vragen aan hun hoe ze deze Corona periode doorkomen. Maar wat was Frello chocolate ook alweer? Hier even een update:

Frello chocolate in het kort
Frello chocolate is een jong en fris bedrijf wat oktober 2019 is opgericht in het Brabantse dorp Vlijmen. De jonge ondernemers hoorde vele verhalen van vrienden & familie dat er weinig tot geen chocolade repen zijn die aan hun allergieen en/of wensen voldeden. Want in alle repen zitten zoiezo ” kan sporen van” bevatten en de andere reep was wel Vegan maar zat weer gluten in. Er was altijd wel wat en niks was goed.

En zo kwamen de jonge ondernemers uit Vlijmen op het idee om 1 soort reep op de markt te brengen wat daadwerkelijk iedereen kan eten. Een reep wat 100% Allergeenvrij, 100% Bio en 100% Vegan is. En wat de jonge ondernemers helemaal belangrijk vonden en daar is Frello chocolate de enige aanbieder in is dat er ”geen sporen van” allergenen in de chocolade zitten. En dat is gelukt!

Mensen met allergieën hoeven niet meer bang te zijn dat ze een aanval kunnen krijgen, mensen met diabetes type 2 kunnen eindelijk weer genieten van een heerlijk stuk chocolade zonder een te hoge suikerspiegel, mensen die vegan zijn of die healthy willen leven toch een goed en eerlijk product kunnen aanbieden waar zij ook van kunnen genieten. Dat is chocolade voor iedereen, dat is Frello chocolate.

Frello chocolate tijdens Corona
Wij bestaan al weer bijna 3 maanden. Ten eerste zijn wij heel trots op wat Frello chocolate nu is. Onze chocolade smaakt voortreffelijk, het is gezond, hippe verpakkingen, 2 van onze repen zijn geschikt voor mensen met Diabetes type 2 (De Frello 47% en Frello 60%) en zo kan ik nog heel veel zaken opnoemen maar wij hebben echt iets neergezet wat wij voor ogen hadden.

Wij hebben vele goede reacties gehoord vanuit heel Nederland en zelfs het buitenland. Frello chocolate is zelfs overzees gegaan naar de familie Oerlemans in de USA. Maar ook naar vele blije gezinnen in Zweden en natuurlijk hier in Nederland.

Op dit moment is het natuurlijk voor iedereen lastig. Wij hadden grote offertes liggen bij vliegtuigmaatschapijen, supermarkten en ziekenhuis cateraars en helaas ligt dit natuurlijk even stil. Het is even niet anders maar gezondheid gaat voorop en laten we voor iedereen hopen dat het snel voorbij is en dat we gezond blijven.

Waar kunnen we Frello chocolate kopen?
Frello chocolate is wat ze zelf zeggen “chocolade voor iedereen” en dus ook voor iedereen bereikbaar. op www.frellochocolate.com kun je hun heerlijke chocolade kopen wat 100% Vegan 100% Bio en 100% Allergeenvrij (ook geen sporen van) is. Ze hebben leuke staffelkortingen als je meerdere repen koopt en ook hebben ze aantrekkelijke bundelkortingen. Wij wensen Frello chocolate veel succes in deze tijd maar zeker ook voor de toekomst.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

Reacties