Pelders Tweewielers gaat verhuizen naar Drunen

Foto: Heusden Nieuws

Pelders Tweewielers gaat verhuizen per 1 mei naar een prachtig pand aan de Grotestraat 231 in Drunen. (voormalig pand Van Asten Rijwielen)

“Inmiddels zitten we al weer heel wat jaartjes in Waalwijk waar wij steeds verder uit ons jasje groeien. En dat jasje zit voortaan zo strak dat wij niet meer functioneel en professioneel kunnen werken. Een poos geleden viel ons oog op een pand wat te huur stond in Drunen en wat al langere tijd fungeerde als “De fietsenwinkel van Drunen”. Die kans hebben wij met twee handen aangenomen en vanaf 1 mei gaan wij verder in ons nieuwe pand in Drunen onder de naam Pelders Tweewielers. Vertelt eigenaar Adriaan Pelders trots.

Voor alle klanten uit Waalwijk: blijf vooral komen en als het vervoer een probleem is zal dit zeker worden opgelost. Voor alle mensen in Drunen, Elshout, Vlijmen en omstreken: kom gerust eens vrijblijvend kijken in onze prachtige nieuwe zaak waar vakmanschap, service en gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Vanaf 1 mei  koffie en/of thee staat klaar.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen