Heusden Nieuws probeert de lokale ondernemer een hart onder de riem te steken

Foto: Heusden Nieuws

De wereld draait ondanks de coronacrisis door. En Heusden Nieuws dus ook! We blijven je gewoon elke dag van nieuws voorzien. Heusden Nieuws probeert de lokale ondernemers een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijden.

Ondernemers worden creatief
Steun de lokale ondernemer! Dus probeer je geld vooral lokaal uit te geven. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft. Speciale bezorgdiensten of andere creatieve ideeën genoeg in de gemeente Heusden! Ben jij een van die creatieve ondernemers? Mail je idee naar [email protected] en wij plaatsen het op de lokale website, facebook en twitter

Zorg dat jouw advertentie ook wordt gezien en vraag vrijblijvend meer informatie op. Stuur een mailtje aan [email protected] en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Bellen kan ook! Bel dan met Dolf op telefoonnummer 06 – 402 538 46.

De Pannekoekenbakker Heusden 🥞Wij gaan open voor afhaalpannenkoeken! 🥞

Vanaf aanstaande donderdag 16 april, zijn wij iedere donderdag, vrijdag en zaterdag, van 16:00 uur tot en met 19:00 uur geopend voor afhaalpannenkoeken. Deze kunt u vanaf 12:00 uur, telefonisch bestellen op de dagen dat we open zijn. Gelieve op de dag zelf bestellen. Zoals op onderstaande link te zien, is er een speciale menukaart met aangepaste prijzen opgesteld waaruit u kunt kiezen. ‼️Let wel op: uitsluitend met pinpas betalen. Actiekaartjes zijn zoals eerder bekendgemaakt helaas niet geldig.

De Pannekoekenbakker Heusden | Vismarkt 4  | tel. 0416 662 559 | De Pannekoekenbakker Heusden op Facebook

 

Tip Top Kidswear

GRATIS thuisbezorgd in de regio Drunen Vlijmen.
* Shoppen op AFSPRAAK 🛍️
* Check onze website en bestel via Mail of Messenger. Gewoon bij jouw kinderwinkel uit Drunen

Tip Top Kidswear | Torenstraat 1a Drunen | tel. 0416 533 697 www.tiptopkidswear.nl

 

Rabbit Bikestore

Ontvang nu tot 15 Mei geen 2, maar 5 jaar garantie bij aankoop van je Qwic E-bike! En voor wie niet naar de winkel durft te komen kunnen we deze ook voor u thuisbezorgen. Wij hebben een ruim assortiment voor u klaarstaan. Heb je graag jouw nieuwe e-bike thuisbezorgd? Dat kan met de nieuwe QWIC bezorgservice aan huis en geniet nog van 5 jaar garantie op jouw nieuwe e-bike!

Rabbit Bikestore | Van Schagenstraat 28 Elshout | tel.: 0416 382 835  | www.rabbitbikestore.nl/

 

Cools Oogzorg

De wereld staat op zijn kop, ook wij nemen onze verantwoordelijkheid als het gaat over de gezondheid van u en van onszelf. Tijdens onze normale openingstijden staan wij voor u klaar om u zoveel als mogelijk de service te geven die u altijd van ons gewend bent. Helaas zijn er enkele uitzonderingen op onze service die wij u tijdelijk niet kunnen bieden om zo u en onze gezondheid te kunnen waarborgen. Lees meer …

Cools Oogzorg | De Akker 7  Vlijmen | tel: 073 513 00 06 | www.coolsoogzorg.nl/

 

 

 

Heb jij ook een product of dienst die je onder de aandacht wilt brengen? Mail dan naar [email protected]

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen