Theo van de Wiel gaat plaatjes draaien met mobiele kar

Foto: Theo van de Wiel/Buurt Bestuurt Oudheusden

DJ Theo van de Wiel gaat op Koningsdag met een mobiele kar plaatjes draaien door de straten van Oudheusden Samen met Buurt Bestuurt Oudheusden wil de lokale DJ Theo van de Wiel graag iets doen voor de mensen in Oudheusden en een gedeelte van Heusden vesting (nabij bejaardenhuis)

“Toen Theo met deze vraag bij ons kwam was het plan snel uitgewerkt. We gaan namelijk as Maandag de 27ste met een MOBIELE DJ rijden door Oudheusden en gedeelte nabij het bejaarden huis te Heusden. We hebben een mooie carnavalskar geleend van CV Bouwt nie meej, toestemming gevraagd aan de gemeente en spullen gehuurd. Het plan is om te gaan rijden vanaf het terrein aan de voorzijde bij Schreuder Meubelen te Oudheusden om 11.00 uur en rijden dan door Oudheusden om de verzoekjes te gaan draaien bij de mensen in de straat (die zijn van te voren aangevraagd via whatsapp en facebook), er word verzocht aan de mensen om in hun eigen tuin te blijven ivm met de regels van het RIVM” Vertelt Patricia Couwenberg van Buurt bestuurt Oudheusden trots.

Na 14.00 uur zal de colonne richting Heusden rijden om bij het bejaardenhuis en aanleunwoningen voor nog wat vertier te zorgen.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen