Heusden Nieuws probeert de lokale ondernemer een hart onder de riem te steken

Foto: Heusden Nieuws

De wereld draait ondanks de coronacrisis door. En Heusden Nieuws dus ook! We blijven je gewoon elke dag van nieuws voorzien. Heusden Nieuws probeert de lokale ondernemers een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijden.

Ondernemers worden creatief
Steun de lokale ondernemer! Dus probeer je geld vooral lokaal uit te geven. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft. Speciale bezorgdiensten of andere creatieve ideeën genoeg in de gemeente Heusden! Ben jij een van die creatieve ondernemers? Mail je idee naar [email protected] en wij plaatsen het op de lokale website, facebook en twitter

Zorg dat jouw advertentie ook wordt gezien en vraag vrijblijvend meer informatie op. Stuur een mailtje aan [email protected] en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Bellen kan ook! Bel dan met Dolf op telefoonnummer 06 – 402 538 46.

Bakkertje Deeg

Vanaf vrijdag: Koning pizzapakketjes! Voor €1,00 per pakketje (bol pizzadeeg, receptje en zakje bloem) kun je dit pakketje vrijdag 24 april t/m zondag 26 april komen ophalen. Wie bakt op Koningsdag de mooiste pizza als een echte koning of koningin? Tag ons in een foto op social media van het resultaat en gebruik de hashtag #bakkertjedeeg of #bakkertjedeegheusden Speciaal voor Koningsdag hebben wij aankomend weekend – zaterdag 25 en zondag 26 april – onze oranje tompoucen in de aanbieding!

Bakkertje Deeg | Botermarkt 13 Heusden  | tel. 0416 661 460  | www.bakkertjedeeg.com

 

De Drie Linden, onze cafetaria is geopend‼️

Wij openen onze cafetaria waar u de heerlijkste (warme) dranken, friet, (warme) snacks en verpakte ijsjes kunt afhalen. Wij hanteren de volgende openingstijden:maandag en dinsdag: gesloten en woensdag:t/m vrijdag 11:00 – 17:00 en op zaterdag en zondag van 10:00 – 17:00 geopend. Op maandag 27 april en dinsdag 28 april zijn wij ook geopend tussen 11:00 – 17:00. Jullie en onze gezondheid gaat natuurlijk boven alles. Wij volgen dan ook strikt de adviezen van het RIVM op en daardoor is ons terras, de openbare toiletten en de speeltuin gesloten. U kunt uitsluitend onze dranken en (warme) gerechten afhalen. Als iedereen een beetje op zichzelf en elkaar let, hebben wij er vertrouwen in dat we het coronavirus snel de baas worden!

De Drie Linden | Giersbergen 8  Drunen  | tel. 0416 372 429 www.herbergdedrielinden.nl

 

IJs en Taartmoment

A.s maandag is het k(w)oningsdag. Het IJS en taartmoment is daarom 1 keer op maandag open met heerlijke oranje tompouce, soezen, bolgebak en oranje marsepein cakegebak.
Bestellen graag, dit kan via telefoonnummer 0738885166.
We zijn dan open van 10.00 tot 17.00 uur

IJs en Taartmoment | Plein 3a Vlijmen | tel.: 073 888 51 66  | www.ijsentaartmoment.nl

 

Beter Slapen

Grote showroomopruiming bij BETERSLAPEN.NU in Elshout nog enkele showroom modellen boxsprings extra laag geprijsd maat 180×200 direct leverbaar. Grijp deze week u kans om voor nog lagere prijzen als normaal een nieuwe M LINE matras aan te schaffen !!! Onze showroom is nog steeds geopend OP AFSPRAAK zodat U rustig kunt kijken en proefliggen zonder dat er andere klanten aanwezig zijn. Wij nemen ruim de tijd voor U en houden voldoende afstand.

BETERSLAPEN.NU | Van Schagenstraat 2 Elshout | tel:  06 53 49 99 81 | www.beterslapen.nu/

 

 

 

Heb jij ook een product of dienst die je onder de aandacht wilt brengen? Mail dan naar [email protected]

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen