Kerkberichten van de parochie heilige Augustinus

Foto: Ad Kraamer/HTR

Op basis van de mededelingen van RIVM en bisdom, wordt het bijwonen van een viering versoepeld. Voortaan hoeft u niet meer te reserveren. Wel blijft de “anderhalve meter norm” van kracht.

Concreet betekent dit dat de kerk in Vlijmen 100 aanwezigen kan herbergen, in Haarsteeg 60 en in Nieuwkuijk 90. Eenmaal het genoemde aantal per locatie bereikt, kunnen mensen omwille van de volksgezondheid niet toegelaten worden. We hopen op uw begrip in deze.

Sint Jan Geboorte te Vlijmen
Zaterdag 1 augustus 09.30 uur Rozenkransgebed vervalt.
Zondag 2 augustus 11.00 uur Eucharistieviering  Intenties: Kees Mommersteeg, Toon Klerx en Dina Klerx – Boom, Jo van Beurden en Harrie van Beurden, Piet de Bever, Ton Schoonen, Frans van Weert, Toon Gijsbers, Bertha Heesakkers, Clazien van Venrooy – van Baardwijk, Anny Vermeulen – Smolders, Wiet Branten, Ad van de Pas, Loes de Laat.

Kapel Sint Janshof:
Dinsdag en donderdag 19.00 uur Eucharistievieringen vervallen.
Voorlopig gaan de vieringen in de kapel niet door i.v.m. het coronavirus.
Kijk op onze website voor de actuele informatie.

Heilige Lambertus te Haarsteeg
Zaterdag 1 augustus 19.00 uur Eucharistieviering
Intenties: Jenny Hüffen, Bets Jansen – van Hooydonk vanwege 1e jaargetijde, Sien van Helvoort – Slegers, Kees Klerks, Theo van Spijk, Jan van Helvoort, Sjan Klerks – van den Brand, Bertha Eekels – van den Brandt.

Heilige Johannes Geboorte te Nieuwkuijk
Zondag 2 augustus 09.30 uur Eucharistieviering
Intenties: Michel Wassenberg, Zus Samuels, Jan van Drunen, Cor en Gerrie Heesbeen – Molenschot, Dien Kouwenberg – Pullen, Jo van Zon – van Baardwijk, Sijna van Son – van Baardwijk, Rika van Baardwijk – van der Bruggen, Mien Rombouts – van den Corput.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Reacties