Kerkberichten van de parochie heilige Augustinus 15 en 16 augustus

Foto: Ad Kraamer/HTR

Op basis van de mededelingen van RIVM en bisdom, wordt het bijwonen van een viering versoepeld. Voortaan hoeft u niet meer te reserveren. Wel blijft de “anderhalve meter norm” van kracht.

Concreet betekent dit dat de kerk in Vlijmen 100 aanwezigen kan herbergen, in Haarsteeg 60 en in Nieuwkuijk 90. Eenmaal het genoemde aantal per locatie bereikt, kunnen mensen omwille van de volksgezondheid niet toegelaten worden. We hopen op uw begrip in deze.

Sint Jan Geboorte te Vlijmen
Zaterdag 15 augustus 09.30 uur Rozenkransgebed vervalt.
Zondag 16 augustus 11.00 uur Eucharistieviering  Intenties: Loes de Laat,
Ankie Fitters, Wim Klerx en zoon Jan.

Kapel Sint Janshof:
Zaterdag 15 augustus 17.30 uur Eucharistieviering. Deze viering komt te vervallen. Dinsdag en donderdag 19.00 uur Eucharistievieringen vervallen.

Heilige Lambertus te Haarsteeg
Zaterdag 15 augustus 19.00 uur Eucharistieviering
Intenties: uit dankbaarheid b.g.v. een 50-jarig huwelijksjubileum, overleden familie van Delft – Vugts, familie Kuypers – van Hooff, Jenny Hüffen, Sien van Helvoort – Slegers.

Heilige Johannes Geboorte te Nieuwkuijk
Zondag 16 augustus 09.30 uur Eucharistieviering
Intenties: Michel Wassenberg, Petrus van Mol en Elisabeth van Mol – van Halder, Piet en Lina van den Brand – van Opzeeland, Bet Verhoeven – van de Pas vanwege 1e jaargetijde, Jos Verhoeven, Henk Schrover, Wim van de Wiel, Alberta Voets – van de Meulenreek, Peter de Groot.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

Reacties