De Oudheusdense Cleanup Day is op zaterdag 12 september

Foto: Buurt Bestuurt Oudheusden

Zaterdag 19 september 2020 is het World Clean Up Day. De in maart geplande Landelijke Opschoondag kon in verband met de toen geldende coronamaatregelen niet doorgaan.

De World Clean Up Day is een mooie dag om alsnog een opschoonactie te organiseren. Evenals andere jaren is de hoop dat ook in de gemeente Heusden op verschillende plaatsen door bewoners zwerfafval wordt opgeruimd. Jong en oud, verenigingen, sportclubs … iedereen is welkom! De World Clean Up Day is een landelijk initiatief dat in Heusden wordt georganiseerd door de gemeente Heusden en daarop haken WIJ (Buurt Bestuurt Oudheusden) graag in. Echter doordat in ons Buurt Bestuurt team wat mensen afwezig zijn de 19de gaan ze nu voor de 12de!

Dus zaterdag 12 september is het zover: de Oudheusdense Cleanup Day. Deze gezellige maar helaas ook nodige opruimactie van het jaar gaat Buurt Bestuurt Oudheusden  samen met u “ons“ dorp Oudheusden, een grote schoonmaakbeurt geven. Het doel? Het opruimen van zoveel mogelijk zwerfvuil en het bewust worden van al dat onnodige zwerfvuil!

De beloning van uw hulp is een schoon dorp plus een heel mooi en handig cadeautje voor uw hulp daarbij. Dit alles in samenwerking met Woonveste , Gemeente Heusden, Buurthuis de Schakel en U als Oudheusdenaar! Samen maken we het verschil en word Oudheusden ook wat schoner dat is dus dubbel mee genomen!

Iedereen die het zwerfvuil beu is, die graag een nette groenstrook ziet, het vuil her en der beu is… Die mogen met ONS samen het goede voorbeeld geven aan de vervuilers zodat ze twee maal nadenken eer ze het gewoon op straat gooien.

Geef u op via de facebookpagina https://www.facebook.com/buurtbestuurtoudheusden

Of kom op 12 september om 10.00 uur naar Buurthuis de Schakel te Oudheusden, uiteraard mogen ook  kinderen zich om 10.00 uur melden bij Jean Pierre van ‘de Schakel’. (Vermeerstraat 58a 5156AH Oudheusden) om 11.30 uur eindigt de het en is er koffie of thee in Buurthuis de Schakel.

Mocht het door omstandigheden zo zijn dat dit niet veilig is en volgens de regels van het RIVM niet kunnen uitvoeren zal dit worden vermeld tijdig op de Facebookpagina

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen