Rabobank continueert samenwerking met De 80

Foto: De 80 van de Langstraat

Stichting De 80 van de Langstraat en Rabobank De Langstraat hebben een nieuwe sponsorovereenkomst voor de komende drie edities van het wandelevenement getekend. “Juist nu is de verbindende factor belangrijk.”

 De Rabobank stelt zich ten doel om de leefwereld van de gemeenschap te versterken door te investeren in maatschappelijke projecten en initiatieven. De continuering van de sponsorovereenkomst met Stichting De 80 van de Langstraat sluit hier naadloos op aan. Met gepaste trots én afstand is de overeenkomst door Dick van Rhee, directievoorzitter bij Rabobank De Langstraat en Tijs van Beurden, voorzitter van Stichting De 80 van de Langstraat, in Waalwijk officieel getekend. “De 80 van de Langstraat is een fenomeen”, luidt de onderbouwing van Van Rhee. “Wij hechten als coöperatieve bank veel waarde aan stichtingen en verenigingen die een maatschappelijke bijdrage leveren. De verbindende factor van dit evenement is in de omgeving en alle kernen onmiskenbaar groot.”

Juist nu
Samen bereik je meer dan alleen. Een uitgangspunt van de coöperatieve Rabobank dat in dezelfde lijn van de stichting ligt. Hoe waardevol dat is, blijkt in deze bijzondere tijd waarin we leven. “De impact van het afgelasten van de 40e editie van De 80 van de Langstraat door COVID-19 heeft een grote impact op onze vrijwilligers, deelnemers en sponsors”, aldus Van Beurden. “Het gemis is voelbaar. We krijgen veel hartverwarmende reacties en proberen er voor elkaar te zijn.” De ondertekening van deze sponsorovereenkomst onderstreept het gedachtengoed om samen met elkaar in verbinding te zijn en blijven voor onze maatschappij. “Juist nu”, benadrukt Van Rhee. “Wij zijn er voor onze klanten en de Langstraat want samen sta je sterker. Juist nu is het een tijd om dat te laten zien.”

Jubileumeditie
Met de sponsorovereenkomst verbinden Rabobank De Langstraat en Stichting De 80 van de Langstraat zich voor een termijn van drie edities aan elkaar. De sportieve samenwerking gaat volgend jaar met een bijzondere jubileumeditie van start. Van Beurden: “Wij zijn trots op ons mooie evenement en zijn erg blij met Rabobank De Langstraat als onze partner. Met hoop en veel enthousiasme kijken wij uit naar onze feestelijke 40e editie in 2021. De 80 doen we samen.”

Inschrijven?
De 40e editie van De 80 van de Langstraat vindt in 2021 plaats op zaterdag 11 en zondag 12 september. Meer informatie en de mogelijkheid tot inschrijven is te vinden op www.de80.nl.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen