Koor ”La Corbeille” is weer begonnen en zoekt nieuwe leden

Foto: Henk Wijen

Koor  “La Corbeille”  uit Vlijmen is na een lange corona- stop weer begonnen met de repetitie. Eerst hebben zij elkaar ontmoet in de buitenlucht bij een van de leden met een  grote tuin, waar goed afstand konden worden gehouden tot elkaar.

De repetitie was eerder altijd in de Kapel van het  “St. Janshof”   in Vlijmen maar gezien de ontwikkelingen in de verpleeghuizen kan het koor daar voorlopig niet terecht. Namens koor “La Corbeille” iedereen daar,  veel sterkte en de verpleging veel dank voor hun inzet.

Omdat het koor toch graag wil zingen zijn zij voorlopig uitgeweken naar de Voorste Vennen.  De ruimte waar ze nu zingen voldoet aan alle richtlijnen van het RIVM en wij houden ons ook aan alle  protocollen.

De muzikale leiding is in handen van  Annemieke  Kamphuis

Door omstandigheden is  een aantal leden gestopt met zingen en is er weer wat ruimte voor nieuwe leden, vooral bij de alten is ruimte.

Het repeteren is donderdagmiddag van 13.30 uur tot 15.30 uur. Het repertoire is heel divers en twee maal per jaar is er een concert.

Spreek dit je aan en wil je ook graag weer zingen. Op 25 september en 2 oktober is er een inloop- repetitie. Kom gerust langs, maar meld je van te voren wel even aan op onderstaand telefoonnummer zodat in de ruimte rekening kan worden gehouden met je  komst.

Informatie Koor ” La Corbeille”, Henk Wijen 06-20754812

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

 

Reacties