Tot 31 december geen activiteiten bij Haorendam

Foto: Haorendam

Het  bestuur van Haorendam heeft uitvoerig gesproken over de mogelijkheden tot het organiseren van activiteiten in de aanloop naar Carnaval 2021 en heeft een besluit genomen

Tot en met 31 december 2020 zullen er géén activiteiten met veel mensen worden georganiseerd. Zij vinden het onverantwoord om in deze tijden van Corona met grote groepen samen te komen en de regionale noodverordening laat dit ook niet toe. Er zal dus bijvoorbeeld geen 11-11 bal zijn waar veel Haorendammers de onthulling van Prins(es) en gevolg zullen meemaken. Wel zal de onthulling in aangepaste vorm doorgaan op 11 november 2020!! Ook de jeugdraad zal zich op aangepaste wijze aan u presenteren.

Dit besluit houdt ook in dat  er geen Sinterklaasintocht of kerstmarkt zal zijn, zoals gewend zijn bij de Steeg. Natuurlijk zijn er alternatieven en gaat Sinterklaas dit jaar in Haarsteeg écht niet voorbij. Houdt voor actuele informatie onze communicatie kanalen Facebook, Instagram en de website goed in de gaten.

Het bestuur van Haorendam is met verschillende commissies, de gemeente en de anderen carnavalskernen, continue in gesprek. Uitgangspunt daarbij: is te blijven onderzoeken wat er vanaf 1 januari 2021 wellicht wél mogelijk én verantwoord is in deze snel veranderende tijden.

“Pas goed op uzelf en de mensen om u heen, geef elkaar de ruimte! Dan komen we deze vervelende tijden vast en zeker te boven” Bestuur organisatie Haorendam

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws. Wist u dat wij iedere morgen bijna 2500 nieuwsbrieven verzenden.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen