Auto te water in Bokhoven

Bij Bokhoven is maandagmorgen een automobilist de Maas ingereden. De bestuurder had geluk dat er net een boot voorbij kwam die hem gered heeft. Het voertuig is met behulp van een duikteam van de brandweer uit het water gehaald. 

Schipper Björn Boogaard ziet maandagmorgen twee koplampen over de maas schijnen “auto te water” roept hij naar zijn baas, Samen met zijn baas redt hij de bestuurder. Het slachtoffer klimt ondanks zijn pijnlijke voet uit de wagen en klautert op het dak. Vanaf daar geeft Björn Boogaard hem een hand om hem over te laten stappen op het schip. In de stuurhut kan het slachtoffer een beetje bekomen.

Het voertuig zinkt niet, omdat de mannen het hebben vastgemaakt. Nadat de automobilist op het droge is gehesen, duwen beide schippers de auto met hun schip richting de wal. Daar wachten ze op de toesnellende hulpdiensten.

Duikers van de brandweer controleren vervolgens nog even of de man of hij daadwerkelijk alleen in de auto zat en het slachtoffer wordt in een ambulance nagekeken aan zijn lichte verwondingen Het incident vond plaats aan het einde van de Veerweg in Bokhoven. De auto is over de rand gereden en ongeveer twee meter lager in het water terechtgekomen.

Bron: BD

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws. Wist u dat wij iedere morgen bijna 2500 nieuwsbrieven verzenden.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen