Fietsmaatjes Heusden gaat fietsen met de Kerstman

Foto: Fietsmaatjes Heusden

Ondanks Corona wordt er door Fietsmaatjes Heusden nog steeds gefietst. Weliswaar minder dan normaal, maar er wordt gefietst en dat alles is Coronaproof (tussenscherm, desinfecteren, mondkapje). Ook de Kerstman wilde wel eens op zo’n bijzondere fiets plaatsnemen en dat verzoek is natuurlijk gehonoreerd.

Samen met een bestuurslid werd door Vlijmen gefietst en aangelegd bij IJs en Taartmoment. Rinkelend met de bel werd volop aandacht getrokken. Mensen stonden stil, er werd gezwaaid, gelachen, geroepen en getoeterd. Er moesten foto’s gemaakt worden. Kerstgevoel alom. Na het ritje door het centrum eindigde het fietstochtje bij de oliebollenkraam. Het symbool voor het uitluiden van dit bizarre jaar 2020 en het uitkijken naar een coronavrij en normaal 2021.

Fietsmaatjes Heusden wenst u dan ook in kleine kring fijne Kerstdagen en alle goeds voor het nieuwe jaar en spreekt de hoop uit dat binnen afzienbare tijd, zonder coronamaatregelen, weer volop gefietst kan worden op de schitterende duofietsen.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws. Wist u dat wij iedere morgen bijna 2500 nieuwsbrieven verzenden.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen