Gemeente Heusden kijkt terug op een rustig verlopen jaarwisseling

Foto: Pixabay

Heusden kijkt terug op een rustig verlopen jaarwisseling. Na een bewogen, door corona getekend 2020, vierden de inwoners in kleine kring de afgelopen jaarwisseling. Het verbod op vuurwerk en carbid werd door de meeste mensen nageleefd.

Hiermee heeft het grootste deel van de inwoners een fijne bijdrage geleverd aan het voorkomen van extra druk op de hardwerkende mensen in de zorg. Wat de gemeente Heusden betreft is dat de beste nieuwjaarswens die de inwoners hen konden schenken.

 “Tijdens de lange coronamaanden hebben wij als gemeente vertrouwen gehad in onze inwoners en zij hebben dat vertrouwen al die tijd waargemaakt. Ook tijdens de afgelopen jaarwisseling lieten de Heusdenaren zich kennen als mensen die elkaar helpen in moeilijke tijden. Daar ben ik hen dankbaar voor”, blikt loco-burgemeester Kees van Bokhoven terug op een naar tevredenheid verlopen jaarwisseling.

In aanloop naar en rond middernacht werd er hier en daar vuurwerk afgestoken en waren er enkele kleine brandjes. In de nieuwjaarsnacht vond wel een schuurbrand plaats in Oudheusden, die er helaas toe leidde dat de bewoners van twee woningen de nacht elders moesten doorbrengen. Desondanks verliep de jaarwisseling duidelijk rustiger dan andere jaren.

Iedereen veel geluk en gezondheid in 2021 namens de gemeente Heusden

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws. Wist u dat wij iedere morgen bijna 2500 nieuwsbrieven verzenden.

 

Reacties