Nieuws van Protestante kerk Drunen

Foto: Protestante kerk Drunen

De Protestantse Kerk in Nederland is deel van de wereldwijde gemeenschap waarin mensen het goede nieuws van Gods liefde horen en delen. De Protestantse Kerk in Nederland is vindplaats van geloof, hoop en liefde. Heusden.Nieuws plaatst sinds kort ook allerlei informatie van de Protestante kerk Drunen Vennestraat 57.

Eredienst zondag 21 maart. Aanvang Kerkdiensten 10.00 uur. Voorganger: Ds. Bram Wassenaar. Gezien de huidige coronaregels hebben wij besloten om alleen nog digitale kerkdiensten te verzorgen. Ook de Zandleydiensten kunnen voorlopig niet doorgaan. Wij vinden het heel vervelend om deze beslissing te moeten nemen en hopen zodra er versoepeling van de regels gaat komen weer open te kunnen. Natuurlijk blijft er de mogelijkheid om via zoom of via kerkomroep de dienst te volgen.

Om deel te nemen aan de zoom uitzending klikt u op de volgende link: https://us02web.zoom.us/j/9076656950?pwd=ZE1aMGpxMXRMbS9ycUQ0bWxlM1V1Zz09 Meeting ID: 907 665 6950 Passcode: 5151

Op deze manier blijven we zoeken naar meer mogelijkheden om met elkaar verbonden te blijven. Deze kerkdienst is ook online te beluisteren. (https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/21870 of www.kerkdrunen.nl)

Nu er geen kindernevendienst is door de coronamaatregelen is er tijdens de zoom-dienst wel een kindermoment en wordt ook het kinderlied gezongen. Thuis mogen we meezingen, dansen en klappen. Het kinderlied voor de maand maart is het lied: Is je deur nog op slot. https://youtu.be/a9oFT9sGuCE

Datum en aanvangstijd Activiteit   Waar
Zondag 28 maart

Aanvang 10.00 uur

 

Zoom-kerkdienst/kerkomroep

Voorganger: Ds.  Arjan Plaisier

Open Hof

 

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Volg HeusdenNieuws ook via Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 2500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een mail

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen